dilluns, d’octubre 01, 2007

"El tancament de TV3 per part del PP és més propi de Veneçuela que no d'un país de la UE"

Ai, Pañella...
Encara no ha estrenat el càrrec i ja ha pixat fora de test. En una nota de premsa del Bloc-Compromís el diputat Josep Maria Pañella amollà que "el tancament de TV3 per part del PP és més propi de Veneçuela que no d'un país de la UE". Que jo sàpia la TV3 no ha impulsat ni defensat un colp d'estat ni s'inventa diàriament falsetats contra els càrrecs del PP ni fa crides al magnicidi de Camps. El tancament de TV3 és profundament més injustificable que la no renovació de la llicència a la televisió colpista RCTV. Segurament el que voldria expressar Pañella, volent un missatge sense matisos i per tant faltant a la veritat, és que crida l'atenció -i molt- que si els càrrecs del PP critiquen la no renovació de la llicència al canal privat veneçolà se'ls hauria de caure la cara de vergonya amb la persecució que li estan fent a la televisió pública catalana. Senzillament: es queden sense arguments.

Article tret de Pixelades.blogspot.com

Hi ha qui ja s'ha fet resó de les declaracions amb un titolar com Compromís compara el cierre de TV3 "con la situación actual de Venezuela".

Nota: Malgrat que la notícia ja és vella, cal recordar-la i destacar-la doncs és responsabilitat dels líders progressistes estar ben informats. Cal evitar que en el futur es reprodueisquen declaracions que li fan el joc a les manipulacions de la ultradreta mediàtica.

Etiquetes de comentaris: , , ,