dimarts, de febrer 27, 2007

Sis audiovisuals en producció

Des de València a Caracas estan en producció, o postproducció, sis audiovisuals en els quals participe. El primer d'ells és un curt de tres minuts per al projecte Ja en tenim Prou sobre l'Horta de Vera (Alboraia), realitzat junt a Pau Navarro i amb el suport de Per l'horta.

El segon és un documental produït per l'Institut Nacional de Parcs de Veneçuela. Dirigit per la mexicana Ángela Mimiaga, el video tracta sobre els plans de millora del parc de la Serra de l'Ávila que rodeja Caracas.

El tercer és una coproducció amb Vive TV, també dirigit per Mimiaga. Aquest documental és sobre el qual vaig escriure la crònica dels indígenes Barí a Perijá.

El quart són un parell d'entrevistes per al DVD que s'adjunta amb el nou disc d'Obrint Pas.

Com a producció pròpia, Pau Navarro i jo estem realitzant un reportatge que tracta el naixement i desenvolupament de TeleSur, la primera televisió continental llatinoamericana. Després de quinze dies de treball hem entrevistat al president i al director de TeleSur, Andrés Izarra i Aram Aharonian, a la corresponsal d'Al Jazira, Dima Khatib, a periodistes de RCTV, El Nacional, Tal Cual i l'Observatori de Mitjans. També tenim declaracions del ministre de comunicació Willian Lara i del president Hugo Chávez.

Per últim, i col·laborant novament amb la mexicana Mimiaga, iniciem la realització d'un curt documental sobre les revoltes democràtiques de Veneçuela del 13 d'abril del 2002. El curt es fa per a Ávila TV, treballant coordinament amb el seu equip. La característica d'aquesta televisió és el seu caràcter juvenil, popular i alternatiu amb una àmplia llibertat creativa i artística. L'inefable alcalde metropolità Juan Barreto, impulsor de la televisió, diuen que la va qualificar com una mena de "MTV de los malandros"...

I ara a treballar...

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , , ,